Curatarea zonei de intrare

 • Stergerea prafului de pe toate suprafetele
 • Igienizarea pardoselii - parchet, gresie
 • Lustruirea ramelor si ferestrelor
 • Lustruirea intrerupatoarelor
 • Lustruirea usilor si manerelor 
 • Aspirarea pardoselii si covoarelor
 • Debaransarea gunoiului
 • Lustruirea scarilor si balustradelor

 

Pret fix 40 LEI/ora

Profita de serviciile oferite de un personal de curatenie profesionist, care iti asigura igienizarea si curatarea zonei de intrare a casei sau biroului si bucura-te de un mediu mai curat, in care te simti extraordinar.
Serviciile de curatenie a zonei de intrare sau receptiei pot fi personalizate in functie de nevoile tale, astfel incat tu sa te bucuri de un serviciu in conformitate cu cerintele sau necesitatile tale.
Castiga mai mult timp pentru tine si apeleaza cu incredere la o firma de curatenie in Cluj pe care te poti baza si care te ajuta sa ai o casa sau un sediu de birou mai curat, precum si mai mult timp pe care il poti petrece asa cum iti doresti.
 • Stergerea prafului de pe toate suprafetele

  Nu va face placere cand pasiti pe usa casei si praful va inconjoara? Este o sarcina care va displace? Ei bine, personalul de curatenie GetSetClean este pregatit sa va preia aceste griji. Acestia vor strege praful de pe toate suprafetele zonei de intrare, eliminand atat praful cat si panzele de paianjen de pe tavan si pereti.

 • Igienizarea pardoselii - parchet, gresie

  Procesul de curatare al zonei de intrare/receptiei se va incheia cu spalarea si dezinfectarea pardoselii. Personalul de curatenie din Cluj, va matura si va aspira atat podeaua cat si covoarele din zona de intrare a casei, insistand in indepartarea murdariei.

 • Lustruirea ramelor si ferestrelor

  Toate suprafetele de sticla din zona de intrare si anume, geamuri sau oglinzi, colecteaza cu usurinta murdaria. Daca doriti cu adevarat ca gemurile sau oglinda din zona intrarii sa straluceasca, contactati personalului de curatenie GetSetClean. Ei vor curata si vor dezinfecta toate ramele si ferestrele din zona de intrare a casei dumneavoastra, atat in interior cat si la exterior.

 • Lustruirea intrerupatoarelor

  De obicei cand facem curatenie in case sau la birou, trecem cu vederea micile obiecte care se murdaresc foarte repede si anume, intrerupatoarele. Chiar daca nu ne dam seama, acestea sunt cele mai murdare locuri din casa. Pentru a fi siguri ca nu vor fi uitate, rezervati acum serviciile de curatenie oferite de personalul de curatenie GetSetClean. Acestia sunt la dispozitia dumneavoastra in fiecare zi, si vor curata, dezinfecta si vor lustrui toate zonele din jurul acestora.

 • Lustruirea usilor si manerelor

  In procesul de curatenie al zonei de intrare a casei, usile si manerele nu trebuie trecute cu vederea. Chiar si in cazul in care acestea sunt considerate detalii, aceste pot fi foarte murdare. Daca nu aveti timpul necesar pentru a le curata, nu mai asteptati si contactati cu incredere personalul de curatenie GetSetClean. Ei sunt intotdeauna la dispozitia dumneavoastra. Acestia vor curata, vor sterge si vor lustrui toate usile, manerele, ferestrele si ramele acestora, facandu-le sa straluceasca.

 • Aspirarea pardoselii si covoarelor

  Aspirarea pardoselii si a covoarelor, este o mare provocare pentru fiecare. Pentru a pastra un aer curat in casa dumneavoastra, personalul de curatenie GetSetClean vine in ajutorul dumneavoastra cu o oferta variata de servicii de curetenie, la cele mai inalte standarde de calitate si personalizate in functie de necesitati. Pentru noi, aspirarea pardoselii si a covoarelor este o sarcina usoara, acestea recapatandu-si stralucirea in doar cateva minute.

 • Debaransarea gunoiului

  Economiseste timp si relaxeaza-te, apeland la serviciile de curatenie GetSetClean. Personalul nostru este gata sa vina in ajutorul dumneavoastra. Nu iti face griji, dupa ce vor termina curatenia casei, acestia vor debarasa gunoiul, vor dezinfecta containerele si vor pune pungi noi, iar tu te vei putea relaxa linistit intr-o casa curata si improspatata.

 • Lustruirea scarilor si balustradelor

  Scarile si balustrada ofera frumusete, eleganta si rafinament interiorului casei tale, subliniind mobilierul si decoratiunile interioare. Durata de viata a scarilor sau a balustradei depinde in mare masura de curatenia acestora. Expuse zilnic la diferite sarcini, scarile trebuie sa fie intretinute in mod corespunzator. Pentru o mai mare stralucire, contactati personalul de curatenie GetSetClean din Cluj-Napoca. Ei vor fi intotdeauna la dispozitia dumneavoastra.

Blog entry

Alergiile si astmul: curatenia face diferenta

Pentru cei care nu se confrunta cu astfel de afectiuni este dificil de inteles cat de mult pot alergiile si astmul sa afecteze viata de zi cu zi. De la tendinta de a obosi foarte repede la imposibilitatea de a te bucura de prezenta unui animal de companie, cu foarte multe alte limitari si restrictii, […]

Blog entry

Idei de curatenie pentru mamicile ocupate

Viata de femeie activa este si asa suficient de antrenanta si de solicitanta. Insa cand rolul este dublat de acela de mama, curatenia devine nu doar mai importanta ca pana atunci, ci si mult mai dificil de facut si de mentinut. Indraznim sa spunem ca toate mamicile sunt, prin definitie, ocupate si tuturor le-ar prinde […]

Blog entry

Despre beneficiile unui loc de munca curat si satisfactia angajatilor

Cand vine vorba de satisfactia angajatilor, cei mai multi angajatori se gandesc, pe buna dreptate, la salariu, beneficii suplimentare sau concedii. La fel de adevarat insa este si faptul ca foarte multi oameni, atunci cand aleg sa schimbe locul de munca, o fac mai degraba nemultumiti de colectiv sau de atmosfera de la birou. Intr-un […]

Companie cu traditie pe piata locala, intermediem online servicii curatenie Cluj intre clientii nostri directi si cei mai buni agenti de curatenie pe care ii recrutam personal.

Scroll pana sus