Curatarea pardoselilor

  • Igienizarea pardoselii - parchet, gresie

  • Aspirarea pardoselii si a covoarelor

Pret fix 40 LEI/ora

Alege serviciile unui personal de curatenie specializat, profesionist si de incredere, care iti asigura pardosele perfect curate si igienizate.
Economiseste astfel mai mult timp pe care il poti petrece asa cum ti-ai dorit mereu, fara a mai avea grija curatarii pardoselilor casei sau biroului. Lasa un personal calificat sa faca asta pentru tine, tu doar profita din plin de timpul castigat.
Profita de serviciile profesionale de curatare a pardoselilor, preturi de curatenie accesibile si corecte, un personal de incredere si bucura-te de o casa perfect curata, fara a mai investi timp pretios in munca neplacuta si solicitanta de curatare a pardoselilor. Lasa un personal specializat sa faca asta pentru tine, tu doar petrece timpul economisit asa cum ti-ai dorit intotdeauna.
Alege o firma de curatenie in Cluj in care ai incredere si care iti ofera servicii personalizate in functie de nevoile tale, astfel incat tu sa te poti bucura din plin de timpul economisit. Asadar, daca esti in cautarea unei firme de curatenie in Cluj cu tarife excelente corecte si transparente, profita de serviciile de calitate Get Set Clean si programeaza o sesiune de cleaning astazi.
  • Igienizarea pardoselii - a parchetului si a gresiei

    Procesul de curatare se va incheia intotdeauna cu igienizarea si dezinfectarea pardoselii (parchet, gresie). Personalul de curatenie GetSetClean din Cluj, va matura, va aspira si va da cu mopul pe toate suprafetele casei, insistand in indepartarea murdariei, lasand totul curat si dezinfectat.

  • Aspirarea pardoselii si a covoarelor

    Aspirararea pardoselilor si a covoarelor, reprezinta una din cele mai mari provocari. Pentru a pastra un aer curat, personalul de curatenie GetSetClean vine in ajutorul dumneavoastra cu o oferta variata de servicii de curetenie, la cele mai inalte standarde de calitate si personalizate in functie de necesitati. Pentru noi, aspirarea pardoselii si a covoarelor este o sarcina usoara, acestea recapatandu-si stralucirea in doar cateva minute. Rezerva acum serviciile de curatenie GetSetClean de care ai nevoie!

Scroll pana sus