Curatarea dormitoarelor

 • Lustruirea mobilierului
 • Lustruirea ramelor si ferestrelor
 • Stergerea prafului
 • Stergerea prafului de sub mobilier
 • Lustruirea intrerupatoarelor
 • Lustruirea usilor si manerelor 
 • Igienizarea pardoselii - parchet, gresie
 • Schimbarea lenjeriei de pat

Pret fix 40 LEI/ora

Bucura-te de un dormitor perfect curat, fara a mai investi timp pretios in curatenia casei tale si lasa un personal de curatenie profesionist sa faca asta pentru tine! Tu doar profita din plin de timpul economisit si petrece-l asa cum ti-ai dorit intotdeauna!
 • Lustruirea mobilierului

  In fiecare casa, mobilierul are un rol important, dar cel ma important este mobilierul din dormitor. Pentru ca traim intr-o epoca moderna, de-a lungul anilor am gasit multe tipuri de mobilier utilizate in dormitor. Cu o mare experienta in curatenie, personalul de curatenie GetSetClean stie ca fiecare mobilier trebuie curatat intr-un anumit mod, in functie de materialul din care este facut. Ei vor curata, vor sterge si vor lustruiti tot mobilierul care decoreaza dormitorul: tablia de pat, masa de langa pat sau noptiera, etc.

 • Lustruirea ramelor si ferestrelor

  Doriti sa curatati ferestrele dormitorului si nu aveti timp? Personalul de curatenie GetSetClean e gata sa va ajute. Acestia va ofera cele mai bune servicii de curatenie de care aveti nevoie. Ei vor curata, vor sterge si vor lustrui ramele si ferestrele dormitorului dumneavoastra

 • Stergerea prafului

  Daca doriti sa intrati intr-un dormitor imaculat si improspatat, personalul de curatenie GetSetClean este gata sa va ajute. Toate serviciile noastre de curatenie includ stergerea prafului si spalarea tuturor suprafetelor accesibile (inclusiv partea superioara a dulapurilor). In general, fiecare proces de curatenie incepe cu stergera prafului. La fiecare vizita, personalul de curatenie se va aigura ca au curatat foarte bine fiecare colt al dormitorului.

 • Stergerea prafului de sub mobilier

  Curatarea dormitorului poate lua uneori foarte mult timp. Mobilierul nu ar trebui sa ramana acoperit cu praf, deoarece acesta poate afecta sanatatea dumneavoastra. Prin urmare, praful trebuie sa fie eliminat din toate colturile dormitorului. Pentru a nu mai avea aceasta problema, personalul de curatenie GetSetClean va curata pentru tine toate aceste suprafete, inclusiv colturile si suprafetele de sub mobilierul de dormitor.

 • Lustruirea intrerupatoarelor

  De multe ori uitate, intrerupatoarele pot obtine o multime de microbi, transferati de pe mainile noastre. Cu timpul intrerupatoarele vor fi pline de murdarie, iar acest lucru va face ca dormitorul dumeavoastra sa para neingrijit. Personalul de curatenie GetSetClean nu va uita de ele, si va elimina toate amprentele, murdaria si va curata si zonele din jurul acestora.

 • Lustruirea usilor si manerelor

  Usile casei sunt realizate din diferite materiale si vin intr-o multime de dimensiuni cu diferite design-uri, dar toate trebuie sa fie curatate! Personalul de curatenie GetSetClean este pregatit sa curete si sa lustruiasca toate usile, manerele si cadrele dormitorului dumneavoastra. Ei vor sterge intreaga suprafata, vor curata si vor dezinfecta toate manerele usilor, pana cand toate vor straluci.

 • Igienizarea pardoselii - parchet, gresie

  Procesul de curatare al dormitorului se va incheia cu spalarea si dezinfectarea pardoselii. Personalul nostru de curatenie va matura si va aspira atat podeaua cat si covoarele din dormitorul dumneavoastra, insistand in indepartarea murdariei, lasand totul curat si dezinfectat.

 • Schimbarea lenjeriei de pat

  Dormitorul, chiar daca trebuie sa fie locul cel mai relaxant din casa, sunt momente cand acesta devine sufocant. Personalul nostru de cuartenie din Cluj va incepe intotdeauna procesul de curatare al dormitorului, prin a face patul. Ei vor scoate totul de pe pat: perne sau saltele de protectie si le vor aerisi. Dupa aceasta etapa, acestia vor face patul si daca este nevoie vor schimba si lenjeria patului.

Scroll pana sus