Curatarea bucatariei

 • Spalarea vaselor
 • Igienizarea cuptorului cu microunde
 • Igienizarea plitelor si a cuptorului
 • Igienizarea frigiderului
 • Lustruirea mobilierului
 • Igienizarea pardoselii - parchet, gresie
 • Lustruirea usilor si manerelor 
 • Lustruirea intrerupatoarelor
 • Debaransarea gunoiului
 • Lustruirea suprafetelor din sticla

Pret fix 40 LEI/ora

Curatarea bucatariei nu a fost niciodata mai simpla

Curatarea bucatariei este o munca neplacuta si care iti ocupa foarte mult timp. Castiga acest timp pretios si petrece-l asa cum ti-ai dorit intotdeauna, alegand o echipa de profesionisti in curatenie care te ajuta sa ai o bucatarie mai curata si igienizata. Scapa de griji si alege servicii de curatenie pentru bucatarie in functie de nevoile tale si bucura-te de o bucatarie mai curata, precum si timp pretios pe care il poti petrece exact asa cum iti doresti.
Bucura-te de serviciile profesionale de incredere si alege o firma de curatenie in Cluj pe care te poti baza si care te ajuta sa ai o bucatarie imaculata, fara a mai fi necesar sa investesti tu timp pentru asta. Indiferent ca ai nevoie de servicii de curatenie pentru caminul tau sau un sediu de birou, fii sigur ca echipa Get Set Clean iti vine in ajutor oricand ai nevoie.
 • Spalarea vaselor

  Curatarea bucatariei pare a fi o sarcina descurajatoare. Atunci cand serviciile noastre sunt solicitate, echipa noastra va incepe serviciul cu curatenia bucatariei, si anume cu spalatul vaselor. Primul lucru pe care il vom face va fi indepartarea alimentelor din, si de pe vase, pentru a preveni infundarea scurgerii, iar apoi vom spala toate vasele si paharele murdare. Dupa ce le vom sterge, vom incepe curatenia bucatariei in cele mai mici detalii.

 • Igienizarea cuptorului cu microunde

  Procesul de curatare al bucatariei include si curatarea cuptorului cu microunde. Cuptorul cu microunde este unul dintre cele mai folosite aparate din bucatarie. Deoarece suntem tot timpul in graba, multi dintre noi nu avem timp pentru a curata cuptorul cu microunde dupa fiecare utilizare. Dar apeland la personalul de curatenie GetSetClean, nu mai trebuie sa va faceti griji de acest lucru. Echipa noastra va curata fiecare element si va dezinfecta cuptorul cu microunde atat in interior cat si la exterior.

 • Igienizarea plitelor si a cuptorului

  In curatarea bucatariei, cel mai greu lucru este curatarea plitelor si a cuptorului. Pentru a face ca plitele sau cuptorul sa arate ca scoase din cutie, personalul nostru de curatenie va incepe cu: curatarea gratiilor cuptorului, cu eliminarea alimentelor din jurul arzatoarelor, va curata butoanele si cadranele, va curata interiorul aragazului, usa si exteriorul cuptorului daca este posibil. Obiectivul nostru este de a va asigura servicii de curatenie la cele mai inalte standarde de calitate.

 • Igienizarea frigiderului

  Curatarea bucatariei include, daca aveti nevoie, si igienizarea frigiderului. Inevitabil, frigiderele se murdaresc foarte repede, atat in interior cat si la exterior. Personalul de curatenie GetSetClean, va curata toate piesele detasabile ale frigiderului, lasandu-l curat si dezinfectat. Vor curata si exteriorul acestuia, iar dupa ce totul va fi curatat si uscat, vor pune toate piesele in interiorul acestuia si il vor reporni.

 • Lustruirea mobilierului de bucatarie

  De-a lungul timpului, mobilierul de bucatarie devine foarte murdar. Chiar daca se va curata zilnic, mobila de bucatarie va avea nevoie din cand in cand, de o lustruire completa. Pentru a nu va mai intalni cu aceasta problema, personalul GetSetClean va ofera servicii de curatenie profesionale si de incredere. Personalul nostru va lustrui si va dezinfectata toate dulapurile, tejghelele, ramele de la ferestre, rafurile, usile, butoanele si comutatoarele, eliminand toate urmele de degete si pete, fara a deteriora mobila. Vom curata mobila in moduri diferite si specifice, in functie de materialul din care acestea sunt fabricate.

 • Lustruirea usilor si manerelor

  Atat usa cat si manerul usii de la bucatarie, sunt imposibil de a fi pastrate curate. In multe case usile de la bucatarie sunt adesea neglijate. Cu toate acestea, ele trebuie curatate. Personalul nostru de curatenie va curata usile, va lustrui si igieniza clantele si va curata toate zonele din jurul sau din dreptul acestora.

 • Lustruirea intrerupatoarelor

  De obicei, personalul de curatenie va sterge toate suprafetele de praf, dar nu va uita de elementele cele mai utilizate si anume intrerupatoarele. In timp, acestea pot deveni extrem de murdare. Ei bine, personalul nostru de curatenie nu va uita de intrerupatoare, dezinfectandu-le si lasandu-le curate.

 • Debaransarea gunoiului

  In bucatarie, cosul de gunoi este indispensabil. Dar, daca nu aveam grija de acesta, el va imprastia un miros oribil in interiorul bucatariei. Procesul de curatare al bucatariei include si debarasarea gunoiului. Dupa ce personalul de curatenie isi va termina serviciul, va avea grija sa scoata toate pungile de gunoi si va curata si dezinfecta containerul.

 • Lustruirea suprafetelor din sticla

  Toate suprafetele de sticla din bucatarie si anume, geamuri sau oglinzi, colecteaza cu usurinta murdaria, din cauza aburilor generati de procesul de firbere din timpul gatitului. Aburul produs in bucatarie se depune foarte repede pe orice suprafata. Daca doriti cu adevarat ca gemurile din bucatarie sa straluceasca, rezervati cat mai curand personalul de curatenie GetSetClean, gata oricand sa intervina. Ei vor curata si vor dezinfecta toate suprafetele de sticla din bucataria dumneavoastra.

 • Igienizarea pardoselii - parchet, gresie

  Procesul de curatare al bucatariei se va incheia cu spalarea si dezinfectarea pardoselii. Personalul de curatenie GetSetClean va matura sau aspira podeaua, insistand in indepartarea murdariei, lasand totul curat si dezinfectat.

Scroll pana sus