Curatarea baii

 • Igienizarea chiuvetei
 • Lustruirea suprafetelor din otel/inox
 • Stergerea prafului
 • Stergerea prafului de sub mobilier
 • Igienizarea pardoselii - parchet, gresie
 • Lustruirea usilor si manerelor 
 • Lustruirea intrerupatoarelor
 • Debaransarea gunoiului
 • Igienizarea grupului sanitar
 • Igienizarea cazii/dusului
 • Lustruirea suprafetelor din sticla

Pret fix 40 LEI/ora

Bucura-te de o baie imaculata, fara a mai investi timp pretios in aceasta munca solicitanta si neplacuta. Lasa un personal specializat sa faca asta pentru tine, tu doar profita din plin de timpul economisit, ca sa il petreci asa cum vrei.
Profita de personalul profesionist si de incredere, preturi de curatenie accesibile, servicii personalizate in functie de nevoile tale si mai mult timp pentru tine!
Opteaza pentru o firma de curatenie in Cluj care iti ofera servicii de incredere, pe care te poti baza si care iti ofera o mana de ajutor astfel incat tu sa castigi mai mult timp pe care il poti petrece asa cum iti doresti.
 • Igienizarea chiuvetei

  Chiuveta din baie tinde sa fie acoperita aproape mai tot timpul cu diverse lucruri, cum ar fi: par, pasta de dinti, aschii, sapun, machiaj sau depuneri de minerale. Cu multa indemanare si rabdare, personalul de curatenie GetSetClean este gata sa va ofere un serviciu de igienizare corespunzator. Echipa noastra va curata, va spala si va lustrui chiuveta, contorul si robinetele, aceasta devenind curatata atat in interior cat si la exterior.

 • Lustruirea suprafetelor din otel/inox

  Datorita elasticitatii sale impotriva caldurii sau a coroziunii, otelul/inox, este un material foarte prezent in baile caselor noastre. In pofida caracteristicilor sale, otelul isi poate pierde din luciu daca nu este ingrijit in mod corespunzator. Este important ca toate aceste obiecte sa fie igienizate regulat. Apeland la personalul de curatenie GetSetClean, acesta va veni in ajutorul tau igienizand si lustruind fiecare obiect din otel/inox pana cand acesta isi va recapata stralucire de odinioara.

 • Stergerea prafului

  Daca doriti sa intrati intr-o baie imaculata si improspatata, personalul de curatenie GetSetClean este gata sa va ajute. Toate serviciile noastre de curatenie includ stergerea prafului si spalarea tuturor suprafetelor accesibile (inclusiv partea superioara a dulapurilor). In general, fiecare proces de curatenie incepe cu stergerea prafului. La fiecare vizita, personalul de curatenie se va asigura ca au curatat foarte bine fiecare colt al baii.

 • Stergerea prafului de sub mobilierul baii

  Curatarea baii poate fi de multe ori foarte incomoda. Mobilierul nu ar trebui sa ramana acoperit de apa sau expus altor substante, iar praful trebuie sa fie eliminat din toate colturile acesteia. Pentru a nu mai avea aceasta problema, personalul de curatenie GetSetClean va curata toate aceste suprafete, inclusiv colturile si suprafetele de sub mobilierul de baie.

 • Igienizarea pardoselii - parchet, gresie

  Curatenia baii este deseori o sarcina insalubra. Din cauza naturii sale, pardoseala baii poate deveni un teren propice dezvoltarii bacteriilor. Deoarece majoritatea bailor sunt tapetate cu gresie si faianta, igienizarea este mult mai grea mai ales cand trebuie igienizate si rosturile dintre placi. Ei bine toate aceste lucrui pot fi uitate datorita personalului de curatenie GetSetClean, ce vor reda pardoselii stralucirea de altadata. Fiecare placa, fiecare rost si fiecare coltisor al baii vor deveni curate si igienizate.

 • Lustruirea usilor si manerelor

  Este imposibil sa previi complet patarea usii sau a manerelor. In multe gospodarii usile sunt adesea neglijate atunci cand sarcinile de curatenie sunt foarte multe. Poate si din cauza ca nu se murdaresc atat de repede ca si alte suprafete sau poate chiar sunt lasate la o parte. Cu toate acestea, ele trebuie curatate macar o data la catva timp. Personalul nostru de curatenie nu va uita nici un coltisor: va curata usile, va lustrui si igieniza clantele si va curata toate zonele din jurul sau din dreptul acestora.

 • Lustruirea intrerupatoarelor

  De obicei, curatam suprafetele de praf, curatam si lustruim pardoselile, dar uitam de elemenetele cele mai utilizate in fiecare spatiu locativ - si anume: intrerupatoarele. Aceste elemente devin neglijate si pot deveni extrem de murdare. Ei bine, personalul de curatenie GetSetClean nu va uita niciodata de intrerupatoare! Va sterge si va dezinfecta toate intrerupatoarele si, daca este nevoie, va curata si peretele din jurul acestora.

 • Debaransarea gunoiului

  Chiar si cea mai mica cantitate de gunoi poate lasa o camera sau o baie cu un miros greu de suportat. De asemenea, precum bine stim, gunoiul este o sursa de bacterii. De aceea, in procesul de curatenie, personalul GetSetClean va goli containerele de gunoi, le va spala si le va dezinfecta, lasand totul curat si igienizat.

 • Igienizarea grupului sanitar/toaletei

  Curatare toaletei este o sarcina pe care de multe ori o amanam, dar trebuie sa recunoastem ca igienizarea ei este esentiala. Curatarea toaletei poate fi foarte dezgustatoare, dar asta nu este o piedica pentru personalul nostru de curatenie. Vom curata tot vasul de toaleta, incepand cu bolul. Vom indeparta toate petele si depozitele minerale din vasul acesteia, dezinfectandu-l atat in interior cat si la exterior. Una din cele mai importante parti dintr-o igienizare a toaletei este igienizarea capacului. Capacul este partea de toaleta care vine in contact cu oamenii, si ea trebuie sa fie curatata foarte bine. Personalul de curatenie GetSetClean nu va uita de acest lucru foarte important si va spala si dezinfecta capacul toaletei.

 • Igienizarea cazii/dusului

  Pentru a face fiecare centimetru al baii sa straluceasca, apeleaza acum la personalul de curatenie GetSetClean, care este mereu pregatit sa-ti transforme cada sau cabina de dus intr-una de nerecunoscut. Este cunoscut faptul ca ambele se murdaresc foarte repede si au nevoie de un tratament special. Ei bine, echipa noastra va curata, va spala si va dezinfecta fiecare parte a cazii sau a cabinei de dus: usi, rame, suprafete din sticla, si va lustrui robinetele

 • Lustruirea suprafetelor din sticla

  Toate suprafetele de sticla din baie si anume, geamuri sau oglinzi, colecteaza cu usurinta murdaria, chiar daca sunt curatate foarte des. Daca doriti cu adevarat ca gemurile sau oglinda din baie sa straluceasca, contactati personalul de curatenie GetSetClean. Ei sunt gata in orice moment sa vina in ajutorul dumneavoastra. Ei vor curata si vor dezinfecta toate suprafetele de sticla din baia dumneavoastra.

Scroll pana sus