Preturi servicii de curatenie

Cat costa sa rezervi o sedinta de curatenie prin platforma GetSetClean?

Facilitam contractarea de servicii incepand de la doar 40 lei/ora. Intregul proces si toate taxele sunt complet transparente:

REZERVA O SEDINTA DE CURATENIE

Preturi incepand de la

40 LEI

/ora

Preturi curatenie cu rezervare online

Descopera avantajele unui serviciu profesionist de curatenie precum si un personal calficat si de incredere in urma caruia casa ta ramane impecabila si perfect curata.

Cat costa ora de curatenie depinde de serviciile alese si optiunile incluse intr-o sesiune de curatenie, insa te asiguram ca oferim cele mai accesibile si corecte preturi de curatenie.

Bucura-te de mai mult timp pe care il poti petrece asa cum iti doresti tu si apeleaza la niste servicii de curatenie cu preturi avantajoase, economisind astfel timp pretios pe care altfel l-ai irosi cu un proces de curatenie care dureaza, este obositor si neplacut.

Profita de serviciile profesionale la standarde londoneze, un personal de curatenie serios, de incredere si rezerva o sesiune de curatenie personalizata nevoilor tale.

Cat costa serviciile noastre de curatenie?

O sedinta de curatenie porneste de la 40 lei pe ora, cu un depozit rambursabil de 10 lei la momentul rezervarii, dedus ulterior din costul primei curatenii.

Cum se face plata?

Platile se fac exclusiv online, prin cardul de credit sau de debit. Atat depozitul, la rezervare, cat si costul sedintei, in ziua curateniei, vor fi debitate automat.

Ce se intampla daca anulez?

Anularea este permisa fara nicio constrangere, cata vreme se face cu cel putin 24 de ore inainte. Dupa acest interval, se percepe taxa de anulare de 90 lei.

% garantie pentru restituirea banilor!

Restituirea integrala a depozitului

Garantata 100%

La anularea cu cel putin 24 ore inainte!

Scroll pana sus