Atat de proaspat atat de curat

Despre noi

GetSetClean.ro te pune in legatura cu cel mai bun personal de curatenie din orasul tau, la cele mai accesibile preturi, prin intermediul unei platforme dedicate de booking.

Simplu, rapid si securizat.

Povestea noastra

O platforma IT care faciliteaza rezervarea de servicii de curatenie online, ceva ce era nemaivazut in Romania anului 2017. Atunci am aparut noi, dupa o experienta de peste 6 ani in Marea Britanie, mai motivati ca niciodata sa indreptam aceasta piata in directia corecta. Pentru noi, asta a insemnat sa oferim romanilor servicii de curatenie la calitatea celor „de afara”, cu oameni instruiti dupa standardele londoneze, la preturi decente, care sa reflecte realitatea si posibilitatile clientilor locali. Am pornit de departe si am ajuns si mai departe, totul datorita unor principii de la care nu ne-am abatut nicio clipa: transparenta, flexibilitate si incredere. Serviciile noastre sunt astazi mixul acestor principii solide si al unor servicii web extrem de stabile si sigure. Cu noi, curatenia incepe online.

Puncte

Fondatorii

Primul fondator

Christian Stefan

Antreprenor cu experienta in cele mai diverse medii, Christian a dat fara ezitare managementul corporatist romanesc pe provocarea de a incepe un business de la zero in Marea Britanie. Acelasi business l-a transpus apoi in Romania, sub acelasi moto: ''Suntem aici ca sa ajutam!''

Primul fondator

Raul Rusu si Alexandru Chis

Echipa de programatori si designeri care au transpus ideea lui Christian intr-o platforma de booking perfect functionala este condusa de Raul si Alexandru. Co-fondatori ai proiectului GetSetClean in Romania, pentru ei nici un concept nu este prea nou pentru a fi adus la realitate.

Valorile noastre fundamentale

Agita

Incredere

Agita

Dedicare

Agita

Viziune

Acestea sunt valorile care ne-au inspirat si ne-au ghidat de la bun inceput. Practica ne-a confirmat ca am avut dreptate sa mizam pe ele, astfel incat clientii nostri se pot bucura astazi de: servicii transparente, accesibile, fara rabat de la calitate, personal verificat si instruit de noi dupa standarde londoneze, suport unic de rezervari online in doar 60 de secunde. Intotdeauna, satisfactie garantata.

Bucura-te de o casa mai curata, mai mult timp pentru tine si programeaza acum o sesiune de curatenie la domiciliu in Cluj.

 

REZERVA O SEDINTA DE CURATENIE

Membrii nostri

Monica

Agent Curatenie

Andreea

Agent Curatenie

Manuela

Agent Curatenie

Nicoleta

Agent Curatenie

Livia

Agent Curatenie

Irina

Agent Curatenie

Mariana

Agent Curatenie

Irina

Agent Curatenie

Mirela

Agent Curatenie

Monica

Agent Curatenie

Anastasia

Agent Curatenie

default
default
default
default
default
Scroll pana sus